Badpakken

arena Sport badpak

Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende figuren. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich prettig voelt binnen en buiten het zwembad hebben wij een breed assortiment aan sport badpakken. Heb jij een appelfiguur of juist een zandloperfiguur? Wij hebben voor elke lichaamsvorm het juiste sport badpak. En als jij je prettig voelt in je badpak, dan straal je dat ook uit! ...lees meer »


Over de sport badpakken van arena

Badpakken zijn weer helemaal hot! Een badpak zit vaak net iets comfortabeler dan een bikini, waardoor ook jij je prettig voelt in en om het water. Onze sport badpakken zijn dan ook enorm comfortabel! Ga je voor een sport badpak van MaxFit materiaal, dan voel je je één met het water. Dankzij de hoge elasticiteit en de enorme zachtheid zit een sport badpak van dit materiaal als gegoten. Daarnaast ben je met een sport badpak van MaxFit verzekerd van maximaal comfort, een perfecte pasvorm en totale bewegingsvrijheid in het water. Kies je een sport badpak van MaxLife materiaal, dan kun je optimaal genieten van het gevoel van dit kwalitatief hoogwaardige, Italiaanse materiaal. MaxLife is extreem duurzaam, sneldrogend en veerkrachtig, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Welk sport badpak je ook kiest, je kunt ervan op aan dat alle arena badpakken 100% chloor- en UV-bestendig zijn, waardoor je er lang van kunt genieten.


Welke maat sport badpak heb je?

Een sport badpak is pas perfect als het ook lekker zit. Het uitzoeken van de goede maat is dan ook vaak nogal een gedoe. Door gebruik te maken van onderstaande tabel, maken we het je al een stuk makkelijker. Voor het opmeten van je lichaam gelden de volgende richtlijnen: Je borstomtrek meet je op het volste gedeelte van je borst. Bij je middel moet je juist het smalste stuk opmeten. Voor je heupen meet je ook bij het breedste gedeelte van je heupen. Zoek nu in de maattabel jouw maat.

Welk sport badpak is geschikt voor jou?

Bij het uitzoeken van een nieuw sport badpak is het verstandig om goed te kijken naar je figuur. Dit bepaalt namelijk vaak welk badpak het beste bij jou past. Bij vrouwenlichamen kunnen we onderscheid maken tussen een aantal figuren. Voor elk figuur is een ander sport badpak geschikt:
  • Appelfiguur: een appelfiguur kenmerkt zich door brede schouders, grote borsten, een klein buikje, weinig taille en smalle heupen. Voor een appelfiguur is een sport badpak met beugels het meest geschikt, zodat de borsten extra ondersteund worden. Een taille kun je creëren met een corrigerend badpak , wat ook meteen de buik camoufleert en de heupen wat breder laat lijken.
  • Peerfiguur: vrouwen met een peerfiguur hebben vaak smalle schouders, kleine borsten, een platte buik, brede heupen en volle bovenbenen. Een sport badpak met een opvallende print rondom de borsten zorgt ervoor dat de borsten wat voller lijken. Ook badpakken met een push-up effect zijn voor vrouwen met een peerfiguur erg geschikt.
  • Recht figuur: een recht figuur kenmerkt zich door weinig taille en vormen, een slank postuur en een atletische bouw. Probeer met een recht figuur eens een sport badpak dat meer vorm creëert, bijvoorbeeld een sport badpak met extra kleur op de borsten en heupen.
  • Zandloperfiguur: heb je een zandloperfiguur, dan heb je geluk! Je zult er prachtig uitzien in vrijwel ieder sport badpak of bikini! Kenmerken van een zandloperfiguur zijn een smalle taille, heupen die in verhouding zijn met de schouders en een mooie verdeling van het gewicht over het gehele lichaam Het allerbelangrijkste bij het kopen van een sport badpak is natuurlijk dat jij je er prettig in voelt. Je haalt het meeste plezier uit het zwemmen als je je op je gemak voelt en je kunt focussen op het neerzetten van die snelle tijd!


Hoe heb je het langste plezier van je sport badpak?

Om zo lang mogelijk te genieten van je mooie sport badpak, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Wij raden je aan onderstaande instructies op te volgen: Spoel je sport badpak na het zwemmen meteen uit met koud kraanwater. Laat je natte sport badpak niet in je zwemtas zitten. Droog je sport badpak niet door hem in direct zonlicht op te hangen. Was je badpak met de hand, in koud water, en laat hem aan de lucht drogen.

Sport badpak van arena bestellen

Heb je na het zien van onze uitgebreide collectie een keuze kunnen maken? Bestel voor 16:00 uur je favoriete badpak en je pakketje wordt vandaag nog verzonden. Is het badpak toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Geen probleem! Je hebt 30 dagen om het pakketje retour te sturen. Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben over je sport bikini, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij doen er alles aan om je probleem of opmerking goed op te pakken en je naar alle tevredenheid te helpen! Of je nu op zoek bent naar klassieke badpakken, of badpakken met leuke zomerse printen. Door ons brede aanbod slaag je bij ons altijd!
Sportbadpak van arena kopen - Uniek en comfortabel

Er zijn 108 producten.

Laat 1-24 of 108 product(en) zien

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord