Zwembroeken

arena zwembroek voor jongens

Koop in de officiële arena water instinct webshop de comfortabele, eigentijdse en chloorbestendige zwembroek voor jongens . De arena zwembroeken voor jongens kunnen zowel sportief als recreatief gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en kleuren. Ze zijn gemaakt van het beste materiaal, zodat zelfs de meest wilde jongens lang kunnen genieten van hun zwembroek.

...lees meer »

Over de zwembroeken voor jongens

Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich goed voelt, binnen én buiten het zwembad. We proberen onze collectie dan ook zo uitgebreid mogelijk te houden. Of je kind nu graag in een zwemshort of zwemslip zwemt, wij zorgen ervoor dat je altijd een ruime keuze hebt. Kies je een zwembroek van MaxLife materiaal, dan kan je kind optimaal genieten van het gevoel van dit kwalitatief hoogwaardige, Italiaanse materiaal. MaxLife is extreem duurzaam, sneldrogend en veerkrachtig, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Ga je voor een zwembroek van MaxFit materiaal, dan voelt je kind zich één met het water. Dankzij de hoge elasticiteit en de enorme zachtheid zit een zwembroek van dit materiaal als gegoten. Daarnaast is je kind met een zwembroek van MaxFit verzekerd van maximaal comfort, een perfecte pasvorm en totale bewegingsvrijheid in het water.

Welke maat moet je kiezen in de arena zwembroek voor jongens?

Een goede zwembroek moet natuurlijk lekker zitten. Wanneer de zwembroek lekker zit, voelt je kind zich namelijk meteen een stuk comfortabeler, wat ook weer goed is voor zijn zelfvertrouwen. Gebruik onderstaande maattabel om de juiste maat te selecteren. Let bij het opmeten goed op de volgende factoren:
  • Je meet het middel rond het smalste stuk.
  • Bij de heupen meet je het breedste stuk.
  • Meet voor de lengte van de kruin tot aan de voetzool.
Arena zwembroek voor jongens - Comfortabel en kwalitatief

Er zijn 19 producten.

Laat 1-19 of 19 product(en) zien

B Kikko Jr Jammer...

Outletprijs € 28,88
Een echte arena jammer voor kleine waterratten! De extreem duurzame Kikko JR jammer heeft een moderne print en is perfect voor sportieve...

B Kikko Jr Jammer...

Outletprijs € 28,88
Een echte arena jammer voor kleine waterratten! De extreem duurzame Kikko JR jammer heeft een moderne print en is perfect voor sportieve...

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord