Filters

Neusbrug

No choice available on this group

Strap

No choice available on this group

Lens

No choice available on this group

Landingspagina

No choice available on this group

Filters (54 products)

Price

€ 15,00 - € 105,00

On sale

In stock

Available for order

Filters (54 products)

Price

€ 15,00 - € 105,00

Arena Sports Apparel

Het beste uit jezelf halen, binnen én buiten het zwembad, dat is waar wij naar streven. Om je daar zo goed mogelijk bij te kunnen helpen, bieden we ook Dames fitnesskleding aan. Zo ben je altijd on top of your game en klaar om keihard te trainen. Of je nu sterker wilt worden of voor een betere conditie gaat. Met de fitnesskleding van arena haal jij gegarandeerd je doelen!

Over de Dames fitnesskleding van arena

De dames fitnesskleding van arena is gemaakt van de lichtste materialen, waardoor je vaak niet eens in de gaten hebt dat je ze aanhebt. Van shirts en broeken tot hoodies, zowel voor heren als dames. Door ons brede assortiment kunnen we perfect aan jouw voorkeuren voldoen. Ga je voor kleur of klassiek zwart of wit? Door ons uitgebreide kleurenpalet slaag je altijd! Het unieke MaxDry materiaal voert overtollig vocht af en houdt je aangenaam droog. Daarnaast zorgt het materiaal ervoor dat je geen last krijgt van de bekende rillingen na een workout.

Welke fitnesskleding verkoopt arena?

  • Sportleggings
  • sporttops
  • sport BH's
  • Sportshirts

Sportkleding van arena bestellen

Heb je na het zien van onze uitgebreide collectie een keuze kunnen maken? Bestel voor 16:00 uur je favoriete sportkleding en je pakketje wordt vandaag nog verzonden. Is het item toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Geen probleem! Je hebt 30 dagen om het pakketje retour te sturen. Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben over je producten, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij doen er alles aan om je probleem of opmerking goed op te pakken en je naar alle tevredenheid te helpen!