BE AT YOUR BEST: BODYLIFT

list In: OVER ARENA ZWEMKLEDING Op:

Bodylift shaping badkleding van arena

Voel jij je niet op je gemak in badkleding? Dan ben je niet de enige! Bodylift van arena zorgt voor de ultieme ervaring in het water: optimale bewegingsvrijheid, controle van je vrouwelijke rondingen en een totaal shaping effect dat je figuur verbetert én flatteert. Met Bodylift ben je verzekerd van perfecte ondersteuning, controle en een heerlijke pasvorm!

Ondersteuning

Bodylift is ontworpen voor elke borstvorm en -maat en biedt de ondersteuning en pasvorm die vrouwen nodig hebben om zich goed en zelfverzekerd te voelen. De cups aan de binnenkant voldoen helemaal aan de behoeftes van vrouwen. Vollere borsten worden perfect ondersteund en gelift, terwijl kleinere borsten optimaal kunnen genieten van padding en het decolleté verbeterende design. Bodylift biedt verschillende opties, waaronder een klassieke BH, een padded BH en verwijderbare cups.

Meer informatie over de BH van bodylift

Meer informatie over de cups in Bodylift

Controle

Een 'probleemzone' voor veel vrouwen is de buik, ongeacht de leeftijd of lichaamsvorm. En bij arena weten ze dat. Speciaal mesh of een functionele snit strijken de buik glad en verbergen ongewilde rondingen, zonder het comfort of het ademhalen te beïnvloeden.

Perfecte pasvorm

De Bodylift badpakken bieden maximale bewegingsvrijheid en zorgen voor een mooie vorm van het lichaam. Verstelbare straps en verschillende opties qua rug en model zorgen altijd voor een aangename pasvorm en een heerlijk draagcomfort.

Met de arena Bodylift badpakken voel je je op je best!

Bekijk de Bodylift collectie hier

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord