ONTDEK JE TWEEDE HUID: ONE

list In: OVER ARENA ZWEMKLEDING Op:

ONE, NIEUWE DESIGN INNOVATIE VAN ARENA

Een collectie ontworpen om je zwemervaring te verbeteren. ONE is een design innovatie van arena, waarbij gebruik wordt gemaakt van slechts één stuk materiaal. De afwezigheid van naden aan de zijkant verhoogt de bewegingsvrijheid, garandeert uitstekende duurzaamheid en is het begin van een nieuw tijdperk op het gebied van design van badpakken.

Draag je een ONE badpak, dan voel je je één met het water.

Daarnaast biedt deze innovatie nog meer voordelen:

  • Bewegingsvrijheid – de afwezigheid van naden aan de zijkant zorgt voor meer stretch, wat zorgt voor een extreem comfortabele pasvorm die aanvoelt als een tweede huid. In het water zul je geen enkele beperking voelen.
  • Lichtgewicht – de one-piece constructie reduceert de absorptie van water, waardoor je minder weerstand hebt en je je lichter voelt.
  • Extreem duurzaam – de afwezigheid van zijnaden reduceert de spanning op het badpak behoorlijk.
  • Product design – bij deze productietechniek kunnen 360 graden designs gecreëerd worden, waarbij graphics over het hele badpak lopen, zonder onderbrekingen.

De meeste badpakken in de ONE collectie zijn gemaakt van het exclusieve MaxLife materiaal. Extreem duurzaam, 100% chloor bestendig en sneldrogend, dat is het innovatieve MaxLife van het Italiaanse arena. Dankzij deze features én de veerkrachtigheid, is MaxLife het ultiee materiaal voor zwemkleding voor intensief gebruik.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord