RULE BREAKER: JOUW ZWEMBAD, JOUW REGELS

list In: OVER ARENA ZWEMKLEDING Op:

arena Rule Breaker

Sterk en krachtig is het nieuwe sexy! Vrouwen over de hele wereld laten meer van zich horen, uiten hun vrijheid en hun recht om een individu, oprecht, bijzonder en zichzelf te zijn.

Jonge vrouwen van tegenwoordig, en dan vooral in de leeftijd van 16 tot 25 jaar, de veelbesproken en invloedrijke Millennials, uiten hun elegantie en intelligentie door de regels te bepalen en te breken. Ze sporten niet om dun te worden, maar om sterker te worden, ze diëten niet en hongeren zichzelf niet uit, ze eten gezond en met smaak. En dit allemaal is dé inspiratiebron voor de nieuwe Rule Breaker collectie van het Italiaanse arena!

Om sterke, sportieve vrouwen te eren heeft arena de Rule Breaker collectie gelanceerd, een collectie bikini's voor deze stijlvolle en spiritueel vrije vrouwen die een sportieve levensstijl omarmen en dit gevoel van het zwembad naar het strand en verder willen brengen. Om de vrijheid van een perfecte pasvorm te ervaren, zowel tijdens het trainen als tijdens het zonnebaden. Om zowel atletisch als sexy te zijn.

Alle bikini's zijn gemaakt van het arena Max Life materiaal. Dit Italiaanse materiaal is gemaakt van 100% polyester, is chloorproof, Uv-bestendig, droogt snel en zorgt voor een perfecte pasvorm. De bikini's blijven perfect op hun plaats, welke zwemslag je ook maakt. Het coole en hippe design maakt deze bikini's niet alleen de beste keuze voor het zwembad, maar ook voor het strand.

Mix en match!

Jonge vrouwen van tegenwoordig weten precies wat ze willen en bij arena weten ze dat ook. Daarom kunnen alle tops en broekjes van de Rule Breaker collectie apart gekocht worden, mix en match dus! De ideeën dat een specifieke top alleen bij een specifiek broekje past, dat patronen en kleuren niet gemixt kunnen worden en dat ontwerpers stijl bepalen zijn al lang achterhaald. Elke vrouw en zwemster is vrij om te bepalen welke combinatie het beste voor haar werkt, wat het beste bij haarzelf en haar zwemstijl past. Volgens haar eigen regels en haar regels alleen.

De Rule Breaker collectie bestaat uit verschillende tops en broekjes in een selectie van effen kleuren en prints.

Bekijk hier de collectie:

arena Rule Breaker

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord