arena diamons collectie

Het arena logo heeft altijd bestaan uit drie diamanten, de sterkste en meest veerkrachtige edelsteen op aarde. Het woord diamant stamt af van het Griekse woord "adamas", wat "onoverwinnelijk" betekent.

In populaire traditie, drie diamanten vertegenwoordigen samen het verleden, het heden en toekomst. Geïnspireerd door deze drie diamanten, symboliseert de nieuwe arena collectie de kracht van de menselijke geest, de kracht om moeilijke tijden te overwinnen en te floreren in de toekomst.

De arena diamond collectie bestaat uit hoogwaardige badkleding, athleisure en verschillende accessoires, zoals badmutsen en zwembrillen. De badkleding is gefabriceerd met het MaxLife Eco materiaal. Het materiaal is gemaakt van 100% polyester, waarvan 51% tot 53% gerecycled is. Toch heeft het dezelfde bekende voordelen en matte look als het origineel, inclusief verbeterde weerstand tegen pilling en slijtage en 50+ UV bescherming.  • Aanbieding!
  • -€ 9,00
  111895214

  M Icons Swim Briefs Logo...

  Normale prijs € 39,95 -€ 9,00 Prijs € 30,95
  arena Icons Swim Briefs Logo blauw-diamond
 • Cobra Core Swipe Mirror...

  Prijs € 64,95
  Ontdek de meest comfortabele zwembril met gespiegelde lenzen in een limited edition versie: de arena Diamonds Cobra Core Swipe Mirror. Diamanten...
 • Cobra Swipe Mirror aqua-black

  Prijs € 69,95
  De klassieke Cobra zwembril is terug in een nieuwe limited edition versie met gespiegelde lenzen en de revolutionaire Swipe Anti-Fog technologie....

 • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password