Filters

Neusbrug

No choice available on this group

Strap

No choice available on this group

Lens

No choice available on this group

Landingspagina

Filters (213 products)

Producttype

Klantgroep

Price

€ 15,00 - € 90,00

On sale

In stock

Available for order

Filters (213 products)

arena functionele badpakken

Er zijn zoveel verschillende smaken en voorkeuren op gebied badpakken. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich optimaal voelt bij het beoefenen van de zwemsport hebben wij een breed assortiment sport badpakken. Wil je graag meer stabiliteit of liever meer bewegingsvrijheid? Wij hebben voor elke voorkeur een badpak. En als jij je prettig voelt in je badpak dan kun je ook beter presteren.

Over arena Badpakken

Onze badpakken zijn enorm comfortabel en voor elke sportintensiteit gemaakt. Zo heb je de keuze uit:

verschillende materialen:

Verschillende kenmerken:

  • Rug bandjes: dunne bandjes voor hoge bewegingsvrijheid in de schouders en rug of bredere bandjes voor meer ondersteuning.
  • Heupbedekking: van hoog tot laag opgesneden badpakken tot badpakken met pijpjes
  • Schouderbandjes: dunne, brede of aanpasbare bandjes
  • Interne BH voor basis ondersteuning

Welk badpak is geschikt voor jou?

Bij het uitzoeken van een nieuw sport badpak is het belangrijk om te kijken naar de intensiteit van je trainingen en te kijken naar waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Zoek je een badpak met een hoge bewegingsvrijheid of ga dan voor een badpak met smalle rugbandjes en een grote rug opening. Wil je mee ondersteuning? Ga dan voor een badpak met bredere rugbandjes en kleinere rug opening met eventueel een interne BH.

Sport badpak van arena bestellen

Heb je na het zien van onze uitgebreide collectie een keuze kunnen maken? Bestel voor 16:00 uur je favoriete badpak en je pakketje wordt vandaag nog verzonden. Is het item toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Geen probleem! Je hebt 30 dagen om het pakketje retour te sturen. Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben over je product, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij doen er alles aan om je probleem of opmerking goed op te pakken en je naar alle tevredenheid te helpen!

Er zijn 214 producten.

Item 1-24 van 214 in totaal item(s)