Filters

Neusbrug

No choice available on this group

Strap

No choice available on this group

Lens

No choice available on this group

Landingspagina

No choice available on this group

Filters (90 products)

arena Junior Badpakken

Arena badpak voor meisjes

Koop in de officiële water instinct webshop het unieke, mooie en goed passende badpak voor meisjes . Ook voor de kleine zwemmers is een goede pasvorm belangrijk, zowel tijdens het zwemmen als tijdens het spelen. De badpakken voor meisjes zijn te bestellen in meerdere varianten en kleuren. Zo zit er voor iedere kleine kampioen een geschikt badpak bij!

Over de badpakken voor meisjes van arena

De badpakken worden gemaakt van arena maxfit materiaal. Dit speciale, in italië gemaakte, materiaal is bestand tegen chloor, UV-straling en droogt uitzonderlijk snel. Daarnaast zorgt het voor een perfecte pasvorm en blijven ze op hun plaats.

Welke badpakken voor meisjes verkoopt arena?

De badpakken voor meisjes zijn geschikt voor sportief en recreatief gebruik. Onze collectie bestaat uit:

Met smalle of brede bandjes: Voor meer beweging in de schouders of meer bedekking van de rug.Voering alleen aan voorkant of gevoerd aan de voor- en achterkant.

Hoe heeft je dochter het langste plezier van haar badpak?

Zeker wanneer je kinderen regelmatig in het zwembad liggen is het belangrijk om het badpak goed te onderhouden. Wij raden je aan om onderstaande instructies op te volgen.

  • Spoel het badpak na het zwemmen meteen uit met koud kraanwater.
  • Laat het badpak niet te lang in een tas zitten.
  • Droog het badpak niet in direct zonlicht.
  • Was je badpak met de hand, in koud water, en laat hem aan de lucht drogen.

Meisjes badpak van arena bestellen

Ben jij na het zien van ons aanbod al overtuigd? Als echte zwemmers begrijpen wij dit maar al te goed. Wij streven ernaar om onze collectie zo uitgebreid mogelijk te maken, zodat iedere zwemmer zich comfortabel en mooi voelt binnen en buiten het zwembad. Bestel voor 16:00 uur je favoriete badpak en je pakketje wordt vandaag nog verzonden. Is het badpak toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Geen probleem, je hebt 30 dagen om het pakketje retour te sturen.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben het badpak, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij doen er alles aan om je probleem of opmerking goed op te pakken en je naar alle tevredenheid te helpen!