Zwembroeken voor alle lichaamstypen

list In: arena Op: comment Comment: 0 favorite Hit: 820

Laten we eerlijk zijn: we willen er allemaal goed uitzien in een zwembroek. Wij hebben een uitgebreide collectie en helpen je bij het kiezen van dé perfecte zwembroek.

Functionaliteit is natuurlijk belangrijk bij het kiezen van een zwembroek, maar als je je niet vol zelfvertrouwen voelt in die zwembroek, wat heeft het dan voor zin? Bij arena is de keuze ontzettend groot, dus gaan we je helpen om een perfect passende zwembroek te vinden.

Een zwembroek alleen om te zwemmen? Nee joh! Er zijn zoveel andere activiteiten waarbij je een zwembroek kunt dragen, zoals tijdens windsurfen en suppen, maar ook tijdens een zomer barbecue of het zonnebaden. Het is duidelijk dat een goede zwembroek comfortabel moet zijn, mee moet gaan met verschillende lichaamsbewegingen en tegen UV straling en zout water moet kunnen.

Het kiezen van een zwembroek is niet alleen een kwestie van kiezen voor het mooiste design. De zwembroeken van arena zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen. Er zijn twee categorieën: elastisch en niet-elastisch. De eerste sluiten aan en zijn klein van formaat, de tweede zijn gemaakt van stof, zoals nylon, polyamide, microvezel of polyester, en lijken meer op korte broeken.

Welke zwembroek past het beste bij jouw lichaam?
Welk lichaamstype je ook hebt, arena heeft de perfecte zwembroek om je zelfverzekerd en comfortabel te laten voelen. Als je eenmaal weet welk type zwembroek bij jou past, kun je kiezen voor de kleur en/of print die je het meeste aanspreekt.

Lang en gespierd
Lichaamsvorm: je bent lang en goed geproportioneerd. Je hebt de lichaamsbouw van een echte sporter.
Wat te kiezen: van een brief tot een bermuda short, elke zwembroek staat jou goed. Kies de kleur die het beste bij jouw huidskleur past. Heb je een lichte huid, ga dan voor felle kleuren. Kies bij een donkere huid juist voor kleuren die een mooi contrast vormen. Als je erg gespierd bent, wil je misschien een brief vermijden. Tenzij je natuurlijk voor de bodybuilder look gaat.

Lang en slank
Lichaamsvorm: je bent lang en hebt een slank lichaam. Je benen zijn vrij dun en je schouders zijn ongeveer net zo breed als je heupen.
Wat te kiezen: een niet elastische bermuda of een gewone short zijn goede keuzes. Vermijd briefs of zwembroeken die te kort of te elastisch zijn. Ze laten je nog langer lijken en vestigen de aandacht op je dunne benen.

Lang en gezet
Lichaamsvorm: je bent lang en gezet.
Wat te kiezen: een bermuda of een gewone short (elastisch of niet-elastisch) zijn ideaal voor jou. Kies voor effen kleuren of een eenvoudig patroon, zodat je er evenwichtig uitziet.

Klein en gespierd
Lichaamsvorm: je hebt een welgevormd, gespierd lichaam, maar je bent niet erg lang.
Wat te kiezen: de ideale zwembroek laat je langer lijken. Kies geen bermuda tot over je knieën. Briefs, X-shorts en low waist shorts die je benen langer doen lijken en de focus op je buikspieren leggen, zijn een goede optie.

Klein en slank
Lichaamsvorm: je bent niet heel groot en hebt een slank, maar niet heel gespierd lichaam.
Wat te kiezen: een elastische short is ideaal voor jou. Kies geen lange of loszittende zwemkleding, dit zal de nadruk leggen op het feit dat je niet heel lang bent.

Klein en gezet
Lichaamsvorm: je bent niet heel lang en wat voller op bepaalde delen van je lichaam.
Wat te kiezen: een high cut brief is ideaal om je benen langer te laten lijken. Verticale strepen of een slim fit zwembroek zijn aan te raden, omdat ze je slanker maken.

Als je eenmaal weet waar je naar moet zoeken, heb je zo de perfecte zwembroek gevonden. Functionaliteit is het belangrijkste, maar kies ook zeker iets dat bij jouw stijl past. arena heeft zwembroeken voor elk lichaamstype, dus kies vol zelfvertrouwen de juiste voor jou. Of je nu slank, gespierd of gezet bent, ga voor de zwembroek waarin jij je comfortabel voelt. 

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december