Welk badpak past het beste bij jouw figuur?

list In: arena Op: comment Comment: 0 favorite Hit: 1496

Heb je een nieuw badpak of een nieuwe bikini nodig? Kies badkleding die bij jouw figuur past en waarin je je comfortabel voelt. 

Zoveel verschillende vrouwen, dus ook zoveel verschillende figuren. Toch kunnen we bij vrouwenlichamen onderscheid maken tussen een aantal figuren: appel, peer, recht en zandloper.

Appelfiguur
Een appelfiguur kenmerkt zich door brede schouders, grote borsten, weinig taille, een klein buikje en smalle heupen. Bij dit figuur past het beste een badpak of bikini met beugels, zodat de borsten extra ondersteund worden. Een taille kun je creëren door een corrigerend badpak te dragen, wat ook meteen de buik camoufleert en de heupen wat breder laat lijken.

Peerfiguur
Als je een peerfiguur hebt, dan heb je smalle schouders, kleine borsten, een platte buik, brede heupen en volle bovenbenen. Een bikini of badpak met een opvallende print rondom de borsten zorgt ervoor dat de borsten wat voller lijken. Ook kun je eventueel denken aan een bikini of badpak met een push-up effect.

Recht figuur
Een recht figuur kenmerkt zich door weinig taille en vormen, een slank postuur en een atletische bouw. Een badpak of bikini dat wat meer vorm creëert, past perfect bij dit figuur. Kies bijvoorbeeld voor een badpak of bikini met extra kleur op de borsten en de heupen.

Zandloperfiguur
Heb je een zandloperfiguur, dan pas je vrijwel elke bikini en elk badpak. Lucky you! Kenmerken van een zandloperfiguur zijn een smalle taille, heupen die in verhouding zijn met de schouders en een mooie verdeling van het gewicht over het gehele lichaam.

Maar, het allerbelangrijkste bij de aankoop van een badpak of bikini is dat jij je er prettig in voelt! Is dit het geval, dan straal je dit ook uit. Accentueer de kenmerken van je lichaam waar je trots op bent. Kom je er echt niet uit? Laat je dan adviseren in een winkel.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december